Reklameslik

Reklameslik er effektivt

Nyheder

Skab gode oplevelser og minder gennem velsmagende og lækre slikposer med dit firmalogo eller budskab. Det er oftest i de små detaljer, at man bliver husket. Både børn og voksne elsker slik og associerer det med noget positivt. Derfor kan en lille slikpose være med til at gøre dit firma eller budskab bemærket. Slikposer plejer at være en succes, når man skal give sine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder en firmagave. Det er med til at skabe gode relationer.

Du kan med fordel også supplere slikposerne med chokolade med logo eller karameller med logo – disse er også særligt populære, når det kommer til reklameslik.

Glæd dine kunder med lækkert reklameslik

Hos TopSupplies har de et bredt udvalg af slikposer, hvor du kan få trykt dit firmalogo. Du kan vælge mellem vingummi, tyggegummi, bolsjer, lakrids, mintpastiller m.m. Uanset hvilken variant du vælger, bliver det pakket ind i en flot slikpose efter dit valg med dit firmalogo.

Det er både ideelt som reklame, når du skal på messe, til kundemøder eller hvis du har en reception.

Hvis du driver en webshop, kan du gøre dig særligt bemærket ved at forkæle dine kunder med en ekstra overraskelse. Det er oftest de små detaljer, som gør at kunden føler, at de får en ekstraordinær oplevelse. Derfor vil en slikpose med i deres bestilling gøre et godt indtryk, og blive husket af din kunde.

Hvis du til daglig driver en bank, et bilhus, fagforening, et værksted, en salon, klinik eller en butik, hvor du vil hygge om dine kunder, kan en slikpose med dit logo være det helt rette valg.

Hvis du løbende har kundebesøg, så er bolsjer med logo ideelt til lobbyen, mødelokalet eller kontoret. Med logo på bolsjer giver du selv de små ting reklameværdi og blikfang. Og så er det en måde at byde kunder og samarbejdspartnere mere velkommen på.

Firmaslik med logo til skarpe priser

Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alt deres slik med logo. De har listet en pris på alle produkter, hvor der er indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling.

Giv et godt indtryk med karameller med logo

Når du skal vælge reklameslik, så er f.eks. karameller et glimrende alternativ eller supplement til chokolade eller bolsjer med logo. Det er en velsmagende gestus at have fremme i hverdagen og til særlige anledninger. Ved at investere i logo slik efterlader du en lille hilsen, som langt de fleste med glæde vil tage imod. Denne type firmaslik er bare en af de helt små ting, som kan efterlade et godt indtryk af jeres virksomhed.

Ved at få dit logo på slik kan du samtidig sætte din virksomheds DNA og budskab på de små goder, som medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere tilbydes. Slik med logo kan dermed også give din virksomhed reklameværdi – og hvorfor ikke gøre det på en velsmagende måde?