Pokaler

Husk præmier til din konkurrence

Nyheder

Arrangerer du eller din klub en konkurrence, så må I endelig ikke glemme præmier. Det giver noget ekstra til en konkurrence, når vinderne faktisk får en ting i hånden. Det er dejligt at vinde æren, men de fleste vil også gerne have noget fysisk, som de kan tage med hjem. 

Husker du præmierne til dit arrangement, virker det også mere professionelt og planlagt. Det virker godt forberedt. 

Så fremstå mere seriøs, og giv konkurrencedeltagerne det, de gerne vil have. Husk præmierne til din konkurrence. 

Pokaler 

Er der økonomi til det, så ser det altid godt ud med nogle præmier, som du selv har købt. Det kan være gavekort, ting eller pokaler. 

Du kan købe pokaler i Pokal Butikken. Der er mange slags at vælge imellem. En pokal kan stå alene som gevinst, men den kan også gives sammen med en gave. Den kan kombineres med alle ting. 

Med pokaler til vinderne virker konkurrencen mere seriøs. Det bliver noget, man meget gerne vil vinde. Man vil nemlig gerne have en flot pokal stående, så man kan blære sig med at have vundet noget. 

Merchandise 

Der er mange ting, der kan bruges som præmier. Måske står du i den situation, at du kan bruge noget merchandise. Så kan vinderne få noget, som dit logo er på. Det giver dig lidt ekstra reklame. 

Merchandise kan får nogle føles som en lille præmie. Fordi det samtidig giver reklame. Du kan sørge for, at dit merchandise er en lækker luksusting, så det ikke bare er en kuglepen. Du kan også give dit merchandise som en del af præmien og samtidig give vinderne noget andet. 

Sponsorerede præmier 

Arrangerer du en konkurrence i en klub eller forening, vil du ofte kunne finde nogle sponsorerede præmier. De lokale butikker støtter ofte gerne de lokale klubber, så de får lidt reklame. Du kan til gengæld få nogle lækre præmier til dit arrangement uden at sprænge klubbens budget. 

At finde sponsorerede præmier kan kræve lidt benarbejde. Det kan godt tage noget tid. Til gengæld kan det give nogle lækre præmier, som vinderne vil blive rigtig glade for. Så er økonomien ikke til at købe præmierne selv, så prøv at finde nogle sponsorer. 

Medlemskab 

Arrangerer du en konkurrence for din klub, kan du også give et medlemskab i præmie. Det kan give nogle nye medlemmer, som kan blive glade for klubben og måske skaffe flere medlemmer med tiden. Det er desuden en præmie, som rent økonomisk kan lade sig gøre for en klub. Det er ikke en udgift nu og her. Det er nærmere en senere indtægt, der ikke kommer alligevel. 

Et medlemskab kan være en passende præmie til en konkurrence i en klub. Deltagerne vil nemlig være interesserede i klubben og det, I beskæftiger jer med. Vinderen af konkurrencen kan få et gratis medlemskab i fx et år. Der vil også være en vis chance for, at nogle flere af deltagerne tilmelder sig. Sørg altså for at have den mulighed klar til konkurrencen. Så kan den give jer nogle flere betalende medlemmer.