ringe

Skal du begynde at gå med ringe?

Nyheder

Der er mange forskellige smykker at vælge imellem, hvis man vågner op i morgen og gerne vil gøre lidt ekstra ud af ens udseende. Der findes både halskæder, armbånd, ankelkæder, øreringe og meget mere. Og så er der naturligvis også de ganske almindelige fingerringe.  

En flot ring sølv kan være lige præcis det, som dit outfit har brug for den dag. Læs mere om hvordan du nemt kan anskaffe dig forskellige ringe, samt hvornår det er, du ved, at du bør gå med en ring på fingeren. 

Har du flotte hænder?  

Hvis du har rigtig flotte hænder og gerne vil vise den frem for andre, så skal du også drage lidt opmærksomhed til dem. Det kan du blandt andet gøre med et neglelak og armbånd. Men du kan skam også gøre det med for eksempel en ring i sølv. 

En flot ring i sølv kan give et elegant look til dine hænder og drage andres øjne ned mod dine handler – uden at det bliver for tydeligt, at du har brugt denne ring til netop at anskaffe dig andres opmærksomhed på dine hænder. 

Du kan vælge at gå med din ring i sølv sammen med mange andre ringe på dine fingre. Men du kan også sagtens godt gå med denne ene ring i sølv. Begge stile kan være meget flotte og sender hver deres signaler. Hvad du vælger at gå med, kommer meget an på din egen personlige stil, samt hvad det er, du føler for lige netop den dag. 

Intet manuelt arbejde  

Vær dog en smule opmærksom på at det ikke er den bedste ide at benytte din ring i sølv, hvis du skal lave meget manuelt arbejde lige netop den dag. Det kan for eksempel være, at du gerne vil ud og grave lidt i jord i din baghave i dag. Eller måske er det på tide med en stor forårsrengøring i huset? 

I så fald må du nok hellere lige lade din ring i sølv lægge i smykkeskrinet. Ellers kan den hurtigt få et par ridser eller i værste tilfælde blive helt væk, imens du fokuserer på at få lavet dit manuelle arbejde. Og det ville da i sandhed være rædselsfuldt. 

Køb din ring i sølv på nettet  

På internettet kan du finde et meget bredt udvalg af forskellige smykker og blandt andet også ringe i sølv. Der er ofte et meget bredere udvalg penge på nettet end der er nede i den lokale butik. Det kan være rigtig rart at have så mange muligheder som forbruger, og man kan på den måde nemmere finde frem til lige netop den ring i sølv, som man gerne vil eje. 

Når man køber sin ring i sølv på nettet, så kan man dog ikke prøve den på først. Det er nok den største ulempe ved at købe ringe på nettet, fordi man derfor godt kan risikere at bestille en forkert størrelse – ellers ser den måske ikke så lige så pæn ud på ens finger, som man forestillede sig. 

Her kan en lokal fysisk butik, som har ringe i sølv, alligevel godt bruges til noget.