boligindretning

Sådan får du styr på din boligindretning

Inspiration Livsstil Nyheder

Det er ikke en nem opgave at få boligindretningen til at spille. Så hvad gør du? Der er masser af initiativer, du kan give dig til. Det bedste råd er at prøve dig frem og ikke være bange for at skeje ud.

Ingen har det nemt med at få indrettet deres drømme bolig. Lad vær med at give op, bare fordi det er svært. I artiklen her får du nogle gode råd til, hvordan du kan blive bedre til at indrette. Det er altid en god huskeregel, at du skal prøve dig frem, og at intet ondt kommer deraf.

Udforsk internettet og diverse magasiner

Er du helt på bar bund i forhold til møbler, billeder, hylder osv., er det altid en fordel at holde dig opdateret på nettet. Du kan finde masser af blogs og indretningskataloger, hvor du kan finde inspiration. Den stilrigtige sofa er altid kun et klik væk. Det samme er sofaen, hylderne, plakaterne – kom bare i gang.

Der findes tonsvis af onlineshops, der viser kataloger af de nyeste trends. Det er her vigtigt, at du husker din egen indretning. Det vil sige, at du ikke må fortabe dig i et møbel, fordi det f.eks. er lækkert fremvist på en hjemmeside. Husk møblet skal stå i din stue. Det er altid ærgerligt at modtage et møbel, der bare ikke passer ind.

inspiration på nettet

Køb ind og flyt rundt – prøv dig frem

Når det så er sagt, må du heller ikke blive bange for at prøve dig frem. Det er altid bedre at tage ud i de forskellige butikker og finde inspiration. Her er det typisk også lettere at forestille sig, hvordan en lampe eller hylde vil se ud derhjemme.

Det kan også være en god idé at købe brugt. Tag i en genbrug eller loppemarked og få et skrivebord eller sofabord til den halve pris. Så gør det heller ikke så ondt i pengepungen, når du i starten prøver dig frem med forskellig indretning.

Er du i tvivl, om et møbel eller andet interiør passer til stuen eller soveværelset. Få det flyttet rundt. Tingene er ikke sømmet fast til gulvet eller væggen – medmindre de rent faktisk er sømmet fast – så de kan sagtens rykkes rundt. Måske giver det ikke altid mening, men omrokeringen giver næsten altid ny inspiration.

Bliv ved indtil, du er tilfreds med din bolig

Det allervigtigste, når du indretter din lejlighed, er, gå ikke på kompromis. Selvfølgelig kan det aldrig blive perfekt, og det er heller ikke målet. Men noget ser simpelthen bedre ud end andet.

Derfor er der ingen årsag til, at du skal gå på kompromis, medmindre pengepungen ikke rækker. Det kan være, du er tilfreds med din indretning i stuen i lang tid – måske flere år. Så en dag ser det helt forkert ud, og der er brug for forandring.

Vi oplever det alle sammen. Det er svært at indrette sin lejlighed. Din sans for indretning udvikler sig, mens stilen for indretning også konstant ændrer sig. Bliv derfor hele tiden ved med at forny dig, så får du den bedst indrettet bolig, du kunne ønske dig. Sådan får du altså din bolig indrettet, som du ønsker det.