toiletbørster

Derfor bør du gå op i valget af hvilken toiletbørste du har på toilettet

Nyheder

En toiletbørste er skam ikke kun en toiletbørste. Den er en del af den generelle stil, man har ude på sit badeværelse. Der er for eksempel forskel på, hvorvidt man har en almindelig plastik toiletbørste stående, eller om man har anskaffet sig nogle stilrene vintage toiletbørster

Læs mere her om hvad valget af toiletbørste fortæller dine gæster om dig, og hvordan du skal finde frem til en flot toiletbørste. 

Detaljeorienteret? 

Når man har en flot toiletbørste stående på badeværelset – i stedet for en almindelig en af de billige plastik – så sender det et signal til dine gæster om, at du går højt op i dit eget hjem. Det fortæller dem samtidig også, at du har overvejet udseendet af dit hjem ned til mindste detalje. 

Der bør ikke være en detalje i dit hjem, som er for lille til, at du gider at have indflydelse over den. Alle de ting du ejer og viser frem i dit hjem fortæller en historie til dine gæster om, hvem du er som person – og hvilke værdier det er, du har. 

Du kender det nok selv; når du for første gang træder ind i en ny vendt hjem, da danner du meget hurtigt et indtryk af, hvem de er på baggrund af, hvilke ting de omgiver sig ned. Nogle mennesker tænker meget bevidst over dette, imens processen for andre er meget underbevidst. Men processen finder altid sted, uanset om man er klar over den eller ej. 

Hvis du er en type person, som går meget højt op i, hvad det er dit hjem siger om dig, så bør du netop gå op i valget af hvilken toiletbørste, som du har stående på badeværelset.  

En ting man sjældent lægger mærke til   

En toiletbørste er noget, som man helst ikke skal tænke for nøje over, før man får brug for den. En ordentlig toiletbørste er en, som man slet ikke bemærker. Den skal gerne kunne falde helt ind i resten af stilen på dit badeværelse. 

Hvis resten af dit badeværelse for eksempel er lavet i en meget flot og vintage stil, så bemærker man lynhurtigt, hvis toiletbørsten er lavet i billig plastik og er købt nede i det lokale supermarked. En sådan toiletbørste skriger nemlig ikke ligefrem ’vintage’. 

Tænk derfor nøje over hvilken stil det er, du har ude på dit badeværelse og prøv at finde frem til en toiletbørste, som der passer ind i den stil. Du kan nogle gange være heldig at kunne finde frem til en flot toiletbørste nede i en lokal brugsbutik. Men andre gange kan det være nødvendigt at tage ind på internettet og kigge sig lidt omkring. 

Køb din toiletbørste på nettet  

Internettet er det helt rette sted at tage hen, når man skal købe en ny toiletbørste. Her kan du nemlig få et meget større tilbud end du nogensinde vil kunne opnå ved at stå nede i en fysisk butik. 

Find frem til en netbutik med flotte toiletbørster allerede i dag og bestil en flot toiletbørster hjem, som passer ind i stilen på dit badeværelse.