fiskestang

Kan du godt reparere på din gamle fiskestang?

Nyheder

Ja, det kan du faktisk godt, og nogle gange kan det sagtens betale sig. Præcis ligesom man helst heller ikke smider en gammel badmintonketsjer ud, bare fordi grebet er blevet lidt slidt, så smider man heller ikke en fiskestang ud, som ellers er i ganske god kvalitet og mærke. 

Læs med her for at se hvordan du kan reparere på din gamle fiskestang blandt andet ved at købe nye spinnestænger hjem.  

Lær af andre fiskere  

Præcis ligesom der er der en hel del andre fiskere, som i sin tid har spurgt sig selv det samme spørgsmål, som du stiller dig selv nu; kan jeg reparere på min gamle fiskestang? Eller ja, jeg er nødt til at smide den ud? 

Man kan sagtens reparere på sin gamle fiskestang, og en måde man kan lære at gøre det på er ved at lære af andre, som har gjort det før. Ræk eventuelt ud efter folk i dit eget netværk som er fiskere. Spørg dem om de har prøvet at reparere deres egen fiskestang engang og om de eventuelt kunne lære dig, hvordan det er, du skal gøre det. 

Hvis de har god erfaring med selv at reparere deres gamle fiskestang, så kan de for eksempel fortælle dig, hvad spinnestænger er for noget, og hvordan du skifter den ud på din fiskestang. 

Ræk ud på de sociale medier  

Hvis du ikke lige umiddelbart kender nogle andre fiskere i virkeligheden, så kan du altid tage ind i den digitale verden og høre ad, om der er andre som vil lære dig om teknikken bag reparation af sin egen fiskestang. Du kan med garanti godt finde frem til nogle, som gerne vil give en hjælpende hånd. 

Eller måske kan disse mennesker henvise dig til forskellige hjemmesider og blogge, hvorigennem de selv lærte, hvordan det var man gjorde. Sådanne hjemmesider og blokke findes der rigeligt af på nettet. Og igennem disse kan du for eksempel lære, hvordan du skifter dine spinnestænger ud med nogle nye, eller hvordan du fixer andre ting på din fiskestang. 

Køb reservedelene billigt på nettet  

Du kan hurtigt få fat i de forskellige reservedele, som du har brug for til at reparere din gamle fiskestang, via nettet. Her kan du nemt finde frem til forskellige netbutikker, der kan sælge dig nye spinnestænger i mange forskellige priser. 

Det er dermed lige meget, hvor mange penge du egentlig har, for du kan sikkert nok finde nogle spinnestænger, som du kan få råd til. Prøv blot at se dig lidt omkring inde på nogle forskellige netbutikker for at se, om du selv kan finde frem til nogle nye spinnestænger eller lignende. 

Du kan eventuel gemme disse forskellige netbutikker i din browser som et bogmærke og derefter besøge dem lidt i de følgende par uger. Hvis det ikke haster helt vildt at få lavet din fiskestang med det samme, så kan du nemlig vente til der kommer et godt tilbud. På den måde kan du spare mange penge.