fed garderobe

4 tips til at skabe en fed garderobe

Inspiration Livsstil Nyheder Oplevelser

Har du længe drømt om at skifte items ud i din garderobe for at få nye ind? Så er du kommet til det rette sted. Nedenfor får du nemlig fire tips til, hvor du bør starte, og hvordan du skaber en fed stil. Inden længe har du en helt ny garderobe klar til sæsonens arrangementer og sjove oplevelser.
Tip nummer 1: Vælg din stil med attitude

Når du skal i gang med at vælge din helt nye stil til gaderoben, bør du først og fremmest gå ud fra attitude. Det er en fed måde at skabe en iøjnefaldende stil, der netop passer til dig og afspejler, hvem du er. Er du vild med farver og store prints, så lad endelig være med at begrænse dig. Find tøj i farver og med store mønstre, som du elsker. Ved at lade din helt egen stil og facon skinne igennem alt dit tøj, vil du føle dig meget bedre tilpas. Når du føler dig tilpas i dit tøj, vil du også få meget bedre selvtillid, og det vil smitte af på andre. Der er derfor så mange gode grunde til at skabe en stil, der skriger af attitude og personlighed. Også selvom det nødvendigvis ikke er noget, der lever op til modebilledets tendenser lige nu.

Tip nummer 2: Komforten er afgørende

Dit tøj er din uniform udadtil. Du skal bære det – og ingen andre end dig. Hvis der er noget af dit tøj, du tager på og føler dig utilpas i, så bør du skille dig af med det med det samme. Det er nemlig et tegn på, at det slet ikke bør hænge i dit skab, fordi du føler dig ukomfortabel, når du tager det på. Det er derfor vigtigt, du er opmærksom på, hvorvidt du føler dig komfortabel i det tøj, du køber til din garderobe. Selvom tøjet er en gave, eller at du har fået mange komplimenter med på vejen, så er det nødvendigvis ikke sikkert, at det er dig. Gå derfor kun efter tøj, du synes, du ser godt ud i.

lækkert tøj

Tip nummer 3: Sæt prikken over i’et

Din stil bør ikke repræsentere dit tøj. Selvom alle items er af lækker kvalitet og behageligt tøj i gode nuancer, så bør du i ligeså høj grad fokusere på smykkerne. Smykkerne er nemlig med til at sætte prikken over i’et og gøre underværker for et sæt. Finder du et smykke, du synes ekstra godt om, så køb det og pryd dit tøj med flotte accessoires.

Tip nummer 4: Find tøj, der passer til din figur

Når du skal forny din gaderobe, er det desuden vigtigt, at du finder tøj, der passer til din figur. Uanset hvordan du ser ud, så er pasformen essentiel. Det gør nemlig, at tøjet virkelig kommer til sin ret, desto mere du leder efter tøj, der passer til din figur. Det kan være, du er mere til stramt tøj eller noget, der sidder mere løst. Uanset hvad, kan du fremhæve din krop på en måde, du måske ikke har prøvet før.