Frokostordning

Styrk fællesskabet med en god frokostordning 

Nyheder

Den sure madpakke, som du sender dine børn i skole med, vil du ikke selv lade dig spise af med. Du vil spise noget ordentlig mad til frokost. 

Og måske er du heldig at arbejde i en virksomhed, hvor man har en fælles kantine. Og hvis du er endnu mere heldig, så serverer den kantine også god mad. 

Men hvis du er en af de danskere, der arbejder i en mindre virksomhed, er der sikkert ikke nogen kantine til frokost. Så måske plejer du at lave en madpakke til dig selv, når børnene også skal have. Men er der ikke en chance for at slippe for den madpakke? 

Du har mange forskellige muligheder for en god frokost 

En frokostordning fra https://able.dk/ giver dig mange forskellige muligheder for at få et godt og nærende måltid mad til frokost. Du kan vælge mellem mange forskellige menuer, og hvis I skulle blive trætte af en bestemt type mad, så er det bare at lave det om. 

At have en frokostordning i en virksomhed er blevet meget populært i de senere år, fordi det netop gør at alle i virksomheden slipper for at tage mad med hjemmefra. I stedet kan man få et måltid i god kvalitet og til en pris, der er til at betale. 

Så hvorfor ikke give en frokostordning en chance? På den måde øges både sundheden i virksomheden ved at I får noget sund mad, samtidig med at I løfter medarbejdertilfredsheden mærkbart. 

Sammenholdet bliver bedre, når I spiser sammen 

Der er ikke noget bedre end et måltid mad til at fremme samtalen mellem kolleger. 

Når I sidder bænket sammen om et godt måltid mad, vil snakken gå livligt. Om alt muligt. Om de ting, I arbejder sammen om på arbejdet – hvilke projekter der er i gang, og hvad der ellers rører sig. Men måske får I også lejlighed til at fortælle vittigheder eller dele det nyeste sladder. Eller til at I kan lære noget nyt om hinanden, og bare lære hinanden bedre at kende i virksomheden. 

I en virksomhed er der altid nogen på vej ud, og nogen, der lige er startet. Når I er samlet om frokostbordet, lærer I hurtigt de nye folk at kende, samtidig med at I kan høre om, hvem der har fået et nyt job – i eller udenfor virksomheden. 

Virksomheden får bedre resultater 

Hvis du etablerer en frokostordning, der hvor du arbejder, er det helt sikkert at virksomhedens ledelse hurtigt vil se resultater. For der vil opstå bedre arbejdsrelationer – endda en følelse af kammeratskab i virksomheden. 

Kommunikation og samarbejde vil blive forbedret – det uformelle samarbejde, som alle virksomheder er afhængige af, vil foregå mere smidigt. Og på den måde vil også produktiviteten i virksomheden løfte sig. 

I og med at de uformelle bånd bliver styrket, bliver det også enklere at træffe beslutninger, som vil blive implementeret i hele virksomheden. Og ved at medarbejderne nu bliver hinandens fortrolige, vil de også være mere opmærksomme på hinanden, og f.eks. notere, hvis en kollega ser ud til at være stresset.