boobles

Sjov og stimulerende leg med bObles

Livsstil

Legetøj er et temmelig vidt begreb. I nyere tid har legetøj, der både underholder og udvikler, dog vundet et kæmpe indpas hos de danske familier. Og bOobles legetøj er lige nu blandt det mest populære læringsrige legetøj i Danmark.

Hvad er bObles?

bObles er dansk designede tumlemøbler, som i løbet af de seneste par år har vundet et væld af priser for både design, funktionalitet og materialevalg. Møblernes store popularitet skyldes blandt andet, at de udover at være sjove at lege med også styrker børns motorik og generelle færdigheder indenfor mange forskellige former for bevægelse. bObles findes i et væld af forskellige farver og størrelser, så uanset behovet findes der med garanti bObles, der passer perfekt til dit barn og hjem.

boobles

Hvad er bObles lavet af?

bObles er fremstillet af miljøvenligt EVAskum, og da materialet sagtens kan tåle vand, kan dine bObles holde til lidt af hvert. bObles er udviklet helt uden brug af phtalater og BPA, hvilket sikrer en rigtig god holdbarhed. Du kan derfor sagtens regne med, at dine bObles holder så længe, som dine børn stadig er tumlinger.

Hvem kan bruge bObles?

bObles kan bruges af alle småbørn. Hvis du har et barn, som befinder sig i alderen mellem 1 og 6 år, er bObles altså en rigtig god møbelløsning.

Du skal være opmærksom på, at forskellige bObles passer til forskellige aldre. Hold øje med aldersgruppen, når du bestiller dit møbel. Så er du sikker på at få en model hjem, som passer til dit barn.

Hvilken bObles model skal jeg vælge?

Når du vælger dine bObles, kan det også være en god idé at se på, hvad dit barn kan. Børn udvikler sig i forskellige hastigheder, og forskellige bObles har forskellige egenskaber. Overvej, hvilke kompetencer, dit barn godt kunne trænge til at få styrket, og begynd så at sondere terrænet for bObles.

Er du i tvivl om, hvilke bObles du skal vælge til dit barn? Så kontakt din forhandler af bObles for at høre mere om de mirakuløse møbler og få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Hvad koster bObles?

bObles findes i mange forskellige prisklasser. De billigste modeller koster kun et par hundrede kroner, mens de mere omfattende møbler godt kan koste op mod 2.000 kroner. Det lyder måske af en del, men husk på, hvor mange penge du normalt bruger på møbler til de voksne. Og glæd dig ved, at bObles trods alt er alle pengene værd.

Alt i læringsrigt legetøj hos Legeakademiet

Legeakademiet er en dansk webshop, der har eksisteret siden 2005. Siden opstarten har Legeakademiets mål været at forsyne landets børn med legetøj, som både er underholdende og stimulerende, og som samtidig bidrager positivt til børns udvikling.

Legeakademiets udvalg er mildest talt enormt, og det omfatter alt, du kan forestille dig inden for læringsrigt legetøj til både helt små og lidt større børn. På Legeakademiets hjemmeside finder du altså både bObles, aktivitetssæt, spillekort og rigtig meget andet.