Sådan kommer du igennem renovering af badeværelset  

Nyheder

Trænger dit badeværelse til en ordentlig overhaling? Badeværelset er et af de rum, hvor vi ofte trækker renoveringen ud, fordi vi ikke kan overskue processen. At renovere badeværelset kan nemlig godt blive en dyr og besværlig fornøjelse. Heldigvis er gode råd ikke dyre, og der er nogle ting, som du kan gøre for at undgå, at renoveringen af dit badeværelse kommer til at trække alt for mange tænder ud. En af dem er at finde nogle, der tilbyder badmobil udlejning til dig.  

Sørg for et midlertidigt badeværelse 

Du kan ikke undvære et badeværelse, og derfor er det nødvendigt, at du kontakter et firma, der tilbyder badmobil udlejning. Heldigvis findes der i dag badmobil med badeværelse hvilket betyder, at du kan få et fuldt funktionsdygtigt badeværelse placeret lige uden for din hoveddør. Det eneste, som det kræver, er, at der er adgang til kloak og el og ved at leje en badmobil, er du altså dækket ind på badeværelsesfronten, og du kan i ro og mag gå i gang med renoveringen af dit badeværelse.  

Skab en god renoveringsproces  

Der er mange steps, som du skal igennem, når du skal renovere et badeværelse. Først og fremmest skal du finde ud af hvor meget, der skal gøres – er det en totalrenovering, som du er ude i, eller er det blot udskiftning af et par elementer eller fliser? Dernæst skal du lægge en plan for, hvordan du gerne vil have dit kommende badeværelse, og hvad det kommer til at koste. Badeværelset kan hurtigt blive dyr fornøjelse, hvis du ikke lægger et budget. Find ud hvor du kan spare, og hvor du ikke kan spare. Spørg efter priser hos de forskellige firmaer. Kontakt et firma og hør hvad badmobil udlejning koster – det er en af de poster, som ikke kan spares væk, og som der derfor skal blive plads til i budgettet.  

Næste proces er nedrivningen 

Det næste punkt er selve nedrivningen. Det gamle badeværelse skal ud, og det nye skal ind. Der skal ligges fliser, hvor du kan vælge mellem utrolig mange forskellige, og hvor hver flise giver rummet et bestemt udtryk. Hvilket udtryk ønsker du, at dit badeværelse skal have?  

Mens renoveringen står på, er det vigtigt, at du ikke kører alt for sur i det. En badmobil er selvfølgelig mindre end dit normale badeværelse, men det er fuldt funktionelt, og hvis du gør det en smule hyggeligt, kan du måske undgå, at du bliver træt af det. 

Gør vejen til badmobilen så behagelig som muligt  

Det kan være, at du kan overdække vejen mellem hoveddøren og badmobilen, så du ikke bliver våd, hvis det regner, eller lægge måtter og tæpper ud så du ikke skal gå på kolde fliser, eller måske få lyst det op, så du også kan komme sikkert på toilettet om natten. Ved at gøre vejen til den badmobil, som du har lejet, så behagelig som muligt, undgår du også at komme til at forhaste i renoveringsprocessen af dit badeværelse indendørs.  

Der er mange ting, der skal tages højde for, når du kaster dig ud i renoveringen af dit badeværelse. Men at du fortsat har adgang til et toilet og en bruser, har høj prioritet, og derfor bør et af dine første steps være at undersøge badmobil udlejning.