kontortid

Optimer din virksomheds kontortid med Digital Asset Management

Erhverv Inspiration Nyheder Oplevelser

Der er altid plads til en forbedring, så langt er vi alle sammen med. Hvor forbedringen så skal placeres, det er derimod et væsentlig mere besværligt spørgsmål at besvare.

For optimering og udvikling er ikke i sig selv to goder, vi skal stræbe efter – koste, hvad det koste vil. Det skal give mening i forhold til jeres virksomhed, jeres dynamik.

Alle virksomheder har prøvet forskellige optimeringsmuligheder, der er gået direkte i vasken. Det er ærgerligt og surt, og det skal helt undgås fremover. Så optimer der, hvor det giver mening for virksomheden som helhed med programmet Digital Asset Management.

møde

Digital Asset Management: Overblik og styrket kontrol

Fuldstændig imod det der nu er blevet beskrevet, får du så et link til en forbedring, der vil passe ind til stort set alle virksomheder.

Det du finder på linket, er så at sige undtagelsen, der bekræfter reglen. På https://www.encode.eu/resources/insights/your-guide-to-digital-asset-management-dam/ finder du nemlig hjælp til at optimere et område, som alle virksomheder har problemer med.

Det handler om opbevaring, deling og distribuering af filer – og det kan være alle slags filer. Skulle I være så heldige, at I ikke aner, hvordan en forbedring skulle være mulig på dette område, så spild ikke din tid på det.

Men du også være ærlig over for dig selv, bruger I ikke lang på ting, der ikke burde tage særlig meget tid.

Alt for ofte går det f.eks. ud over produktionen, når programmer, kommunikation og administrationen halter, og hvad skal I så leve af?

Derfor giver det selvfølgelig heller ikke mening at skifte, hvis ikke det kan opretholdes i produktion, hvis det ikke kan anvendes, som ønsket. Der er sjældent noget mere irriterende, end en computer der ikke spiller, når alt andet er klaret.

Tid går til spilde

Det er vigtigt, at alle i virksomheden derfor er med på, hvordan man benytter de ny programmer. Alternativet bliver, at kommunikation blive ringe eller nærmest fjendtlig, at produktionen falder, at programmet ikke bliver benyttet.

Derfor skal enhver ændring i virksomhedens programmer, især disse der har stor betydning for alle de ansatte, være klart formidlet til alle virksomhedens ansatte.

Det allerværste scenarie for enhver virksomhed er, at det kommer til at koste tid, som I ikke har. Det er klart, at brugen af programmerne og forståelsen for vigtigheden af programmer kommer i praksis. Det skal dog ikke ændre ved, at brugen og vigtigheden gerne må forklares uddybende inden.

Sådan undgår I sure ansatte, en dårlig kommunikation, og at tiden går tabt.

Få hele kontoret indrettet optimalt

Og så er det med at se fremad. Som nævnt er der altid ændringer, optimeringer i en virksomhed, som der er behov for.

Det betyder dog ikke, at der er tid eller penge til at ordne disse ændringer pt. Her får I så en fantastisk mulighed til at tjekke op på ændringen, hvad der skal erstattes, og hvordan det skal installeret, forbedrede jer på problemerne, så kommer de ikke som den store overraskelse.

Tilbage til en tidligere pointe, så er der altid plads til optimeringer, men det ikke altid de er nødvendige. Måske med lidt ventetid og overvejelse kan I få øje på, at optimeringen slet ikke er så effektiv endda.