golfbolde med logo

Gaveideer til manden der har alt

Inspiration

Det kan nogle gange godt være svært at finde den helt rigtige gave til mænd. Alt afhængigt af hvor i livet de befinder sig, så kan det godt variere meget, hvad der egner sig som en god gave. Alder er er dog en mærkelig størrelse, for selvom en mand er 55 år på papiret, så kan det sagtens være at han identificerer sig mere som en ung mand. Altså gælder det om at tage bestik af den pågældende person inden man køber en gave. Der findes heldigvis masser af muligheder ift. spændende gaver. Her kommer nogle ideer til mænd i forskellige aldre.

Gaven til ham på +40 år

Lad os starte med den modne mand. Mænd på 40 år eller over er typisk et sted i deres liv, hvor der er ved at være styr på tingene. Mange har for længst stiftet familie og har et godt arbejde, eller måske startet deres egen virksomhed. Hvis det er tilfældet, så kunne golfbolde med logo være en god gaveide. Hvis ikke han er den store golfspiller, så findes der heldigvis andre gaveideer.

Det kunne være at arrangere en ølsmagning eller en whisky smagning, hvor du sørger for at hans venner også kommer. Det er altid sjovest at dele gode oplevelser og en sådanne øl- eller whiskysmagning vil med garanti være et hit.

golfbolde med logo

Gaven til ham på 30 år

Gaven til ham på de 30 kan også være lidt af en udfordring. De fleste mænd på 30 år begynder at nærme sig det sted i livet, hvor der er lidt mere styr på det hele. Han vil måske endda mene at han ikke rigtig har nogle ting han mangler, og det gør det ikke ligefrem nemmere at finde på den helt rigtige gave.

Det at fylde 30 er for mange mænd et stort øjeblik. Både fordi det er en rund fødselsdag, men også fordi 30 for mange markerer overgangen fra at være en ung mand til at være en ”rigtig voksen”. I den forbindelse går mange også op i at være klædt ordentlig på, og på den måde kunne fremstå respektabel. Her kunne et nyt ur være en kærkommen gave, da mange mænd ikke bruger andre smykker end netop et ur. Det vil altså være en ting han kunne bruge i mange år frem, og tænke på den/dem der har givet ham det hver gang han ser hvad klokken er.

Hvis allerede han har et fint ur, så kan det igen være en god ide at kigge på en oplevelsesgave. Hvis det er en kæreste/husbond, så kunne en middag på en spændende restaurant være oplagt. Hvis den skal have lidt ekstra, så er det også meget få der ikke ville blive glade for en storbyferie i en forlænget weekend.

Gaven til ham på 20 år

Når man er ung og i starten af 20’erne, så er det helt naturligt at det ikke er de samme ting der har interesse, sammenlignet med en på +40. langt de fleste i starten af 20’erne er i gang med at studere, og der selvom lysten til at få en masse sjove og spændende oplevelser er der, så rækker økonomien sjældent til det. Derfor er det oplagt at give en god oplevelse i gave for at fjerne fokus lidt fra studielivet.

Eksempler på oplevelsesgaver til den unge mand kunne være aktive og fysisk krævende oplevelser. En guidet mountainbiketur eller et klatrekursus vil helt sikkert falde i god jord.

Hvis ikke han er typen der holder af sportslige aktiviteter, så kan en tur i biografen eller en god middag på en fin restaurant også være en god mulighed.