Lav din egen fodboldbane

Nyheder

Fodbold er sjov for hele familien, men man kan også sagtens træne alene. Har i en lille fodboldspiller i familien der drømmer om at blive den næste Ronaldo, så vil han eller hun sikkert elske at i anskaffer jer et fodboldmål til haven, og hvem ved, måske de lyse sommeraftener i haven pludselig bliver fyldt med sjov og motion for hele familien. Men hvordan vælger man lige det rigtige fodboldmål til haven, når nu nettet bugner af dem. det kan du blive lidt klogere på her i artiklen hvor vi guider dig til at vælge det rigtige fodboldmål.
 Du kan også hoppe direkte ind og se et udvalg af fodboldmål her https://www.legehjulet.dk/

Fodboldmål i forskellige materialer

Der er forskel på om du gerne vil have et fodboldmål der skal kunne stå i haven de næste 50 år, eller om du regner med målet alligevel skal bortskaffes om nogle år.
 Derudover skal du også tænke over hvor meget du har lyst til at vedligeholde målet, og om det skal kunne holde til at stå ude året rundt, eller om du vil flytte det ind og ude før og efter vinter.
 Du kan typisk vælge mellem fodboldmål i disse materialer: 

  • Plastik
  • Glasfiber
  • Stål
  • Aluminium
  • Træ

Skal fodboldmålet pakkes sammen og stilles væk efter brug, så kan det være du skal overveje et foldbart fodboldmål. 

Vælg den rette størrelse

Fodbold entusiasten vil nok næsten sætte pris på et fodboldmål i haven uanset størrelse, men du bør dog overveje hvor meget plads du vil bruge på målet, og måske også hvilken aldersgruppe der skal spille.
 Jo mindre børn, jo mindre mål, men jo større målet er jo større udfordring er der også for den der skal stå på mål, og på den måde kan målet følge barnet op gennem alle årene. Et lille mål kan dog også give gode øvelser ift. præcisionsskydning, så når du overvejer størrelse, skal du selvfølgelig også tænke om det mest er til sjov, eller om det er til seriøs træning.
 Det kommer dog også lidt an på hvordan det vil se ud i din have med et fodboldmål, for har du kun 20 kvm. have i et lille rækkehus, skal du nok ikke gå efter det største mål.  

Prisen på fodboldmål

Fodboldmål fås for omkring et par hundrede kroner og opad, men du skal nok regne med at kvalitet og pris hænger nogenlunde sammen. Så hvis fodboldmålet bliver brugt flittigt hver dag, kan det godt betale sig at investere i et der er lidt dyrere, end hvis det blot skal findes frem når feriebørnene kommer på besøg.

Fodboldmål eller bouncer

Er du, din søn eller datter den eneste fodboldentusiast i familien, og ønskes det at tage træningen seriøst, så kan det også være et fodboldmål med bouncer effekt eller en decideret bouncer er det rette valg.
Med en bouncer bliver bolden sendt tilbage til spilleren og det bliver lidt mere sjovt og udfordrende at spille alene, da man så kan træne mange forskellige ting og ikke kun det at skyde på mål, men også at reagere på at bolden kommer tilbage.