dansk hus og have service

Vil du gerne have mere kvalitetstid med dine børn?

Nyheder

Det kan være svært at få ordentlig kvalitetstid i en hektisk hverdag, hvor arbejdet trækker i en, og hvor der skal laves alle mulige praktiske opgaver såsom havearbejde, rengøring og madlavning. Det kan være svært at nå specielt i en familie, hvor begge forældre har lange arbejdsdage.  

Før i tiden var det traditionen at kvinden blev hjemme og lavede alt det huslige arbejde, og det var faktisk et fuldtidsjob i sig selv. Selvom der i dag er kommet mange maskiner, som gør det huslige arbejde nemmere, så kan det stadig være svært at nå det hele.  

Frikøb din tid og slip for de huslige pligter  

Heldigvis findes der løsninger for dig, som gerne vil have mere kvalitetstid med børnene. Du kan nemt få hjælp af Dansk Hus og Have Service, som klarer de sure pligter for dig både i hjemmet og haven. Du kan læse mere på danskhusoghaveservice.dk og lade dig inspirere til, hvilke områder du ønsker at andre skal overtage for dig.  

Dansk Hus og Have Service leverer landsdækkende, og har en tilfredshedsgaranti. Det er nemt for dig at bestille hjælpen, for den kan bookes direkte fra hjemmesiden med din computer eller din telefon. Du vælger bare en eller flere kategorier, og så booker du.  

Du kan vælge mellem alt fra almindelig rengøring, hovedrengøring, flytterengøring, almindelig haveservice, klipning af hække, vinduespudsning, træ fræsning og meget mere.  

Hvad vil du bruge din nyindkøbte tid til? 

Prøv lige at forestil dig, hvad du kan bruge din nyindkøbte tid til sammen med børnene. Hvis vi lige laver et lille regnestykke, så bruger du let 1-2 dage på hovedrengøring. Det kan du nemt bestille via Dansk Service i stedet, og i den tid, hvor huset får en ordentlig omgang, kan du med fordel tage børnene med i Legoland, Lalandia eller bare en tur i skoven.  

Dine børn vil helt sikkert værdsætte den tid, de får med jer som forældre, og I vil opleve, at I har mere glæde af børnene, mens de stadig er børn.  

En god omgang vinduespudsning kan også nemt tage et par timer. Det svarer lige til den tid, det tager, at spille en omgang brætspil med børnene. Vinduerne bliver rene og lækre at se på, og imens har I det hyggeligt med varm kakao og brætspil i stuen.  

De daglige opgaver, der er forbundet med at holde haven, kan også nemt tage op til flere timer om ugen. I den tid kan I nå at gå eller cykle nogle ture med børnene, så I får stor glæde af lokalområdet selv på en helt almindelig hverdag.  

Vil du give andre samme mulighed?  

Giv jeres venner og bekendte samme mulighed for at få noget kvalitetstid med børnene. Ikke alle har muligheden for økonomisk at købe sig fra de huslige pligter, men det skal jo ikke holde dig tilbage for at give dine bekendte den mulighed.  

Et godt tip er, at du kan give et gavekort til Dansk Hus og Have. Det vil med garanti gøre jeres bekendte glade.