neglekursus

Guide: sådan bliver du negleteknikker

Inspiration Livsstil Nyheder Oplevelser

Er du kreativ og dygtig med dine hænder? Holder du af smukt dekorerede negle, og synes du, det kunne være det fedeste at være negleteknikker? Men er det svært at finde ud af, hvordan man bliver negleteknikker, og hvordan man så efterfølgende kan leve af det? Så bliv klogere her.

Sådan bliver du negleteknikker

Før du kan leve af at være negleteknikker, er du nødt til at være rigtig dygtigt til at lave negle på andre. Det kan du blive ved at deltage i negle kurser. På et neglekursus lærer du, hvordan du bygger en gelenegl op, og hvordan du kan lave neglene i smukke farver.

Neglekurset henvender sig til begyndere, og du behøver derfor ikke at være god til at lave negle på forhånd. For at deltage på kurset behøver du slet ikke at have lavet gelenegle før. Du skal bare have lysten til at lære det og interesse for gelenegle og den kosmetiske verden.

Efter deltagelse på neglekurset vil du komme ud med en masse viden og teori om kunstige negle. Du vil have lært, hvordan man bygger geleneglen op fra bunden og kan nu begynde at øve dig en hel masse på andre mennesker. For at blive en rigtig dygtig negleteknikker, kræver det virkelig øvelse, øvelse og atter øvelse.

kursus i at lave negle

Når du er blevet dygtig til at lave negle

Når du har deltaget på nogle negle kurser, og du er blevet dygtig til at lave negle. Så er det tid til at tage stilling til, om du ønsker at være ansat som negleteknikker, eller om du hellere vil være selvstændig.

Drømmer du om, at være ansat som negleteknikker i en allerede eksisterende salon? Så skal du gå i gang med at sende ansøgninger ud. Husk her at vedlægge en kopi af dine negle kurser beviser. Her viser du nemlig, at du allerede har viden og teori på plads indenfor denne verden.

Du kan også vedlægge billeder ved din ansøgning eller oprette en digital kanal, hvor du poster dine billeder. Den kan du henvise til så en kommende arbejdsgiver kan se dit arbejde og dit talent. Drømmer du om, at være selvstændig så skal du nu oprette et CVR-nummer. Find frem til, hvilken virksomhedsform der passer dig og din kommende virksomhed. Når du har dit CVR-nummer, kan du gå i gang med at behandle kunder og tjene penge.

Husk at dygtiggøre dig, og hold din viden opdateret

Selvom du nu er kommet i gang som negleteknikker og er blevet dygtig til at lave gelenegle, så er det en god ide at fortsætte med at tage andre neglekurser. Sådan at du kan lærer nye teknikker og hele tiden dygtiggør dig selv.

Jo dygtigere du bliver, og jo flere teknikker du mestre jo nemmere er det at leve af at være negleteknikker. Der findes en del forskellige måder at lave kunstige negle på og jo flere du kan, jo bedre kan du imødekomme dine kunders ønsker.