Man ryger e-juice

Vil du gerne have en sundere hverdag?

Nyheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag skyller en bølge ind over os. Og her er der faktisk tale om en ganske sund en af slagsen, hvorfor der er flere af os, der bør hoppe med på den og gøre brug af den. Her er der nemlig tale om den bølge af sundhed, som det i dag kan være ganske svært at overse ude i det danske samfund. Over alt skyder det nemlig op med sundere alternativer, folk de er begyndt at motivere og vaner, når det kommer til kost.

Og derfor bliver der selvfølgelig også kigget på den store livsstilsændring, der kan forekomme med et rygestop.

Det er svært at opretholde motivationen

Dog er det svært at stoppe med at ryge – de ved vi alle. Og derfor er der nogle, der ikke kan komme igennem det. De kan have nok så mange gode intentioner for at slippe de usunde og ikke mindst dyre, traditionelle cigaretter, men det er svært at holde den motivation ved lige, når trangen igen melder sig. Det er derfor noget, der kan være svært at komme igennem, hvis ikke man får den rette hjælp – og den er faktisk nærmere, end de fleste er klar over. Du skal nemlig bare tage et kig på en e cigaret, som du hurtigt kan komme i gang med at bruge via en e cigaret startpakke.

Slip for alt det usunde

En e cigaret er langt fra så usund, som det gør sig gældende med en almindelig cigaret. Den indeholder ikke nikotin og andre skadelige stoffer, men består i stedet af vanddampe, der kommer fra den e væske, du selv fylder på din e cigaret.

Disse væsker kan du få i en lang række forskellige udgaver og med en lang række af aromaer, og derfor er det let for dig at find frem til en smag og en duft, der stemmer overens med, hvad du kan lide. På den måde slipper du også for den grimme smag og lugt af røg – og det er en fordel i sig selv.

Du bibeholder vanen

Derudover sørger en e cigaret for at rygestoppet ikke føles så markant, idet du stadig bibeholder en vane med at stå og holde ved noget mellem hænderne og føre det op til læberne, lige såvel som du inhalerer noget. Dog er vanddampene ikke skadelige som røgen, og derfor er det en sundere vane for dig at begive dig ud i. Med tiden kan det så være, at du oplever, at din trang bliver mindre og mindre, idet vanddampene ikke er vanedannende, og derfor vil du på sigt opleve at være blevet helt røgfri.

Derfor er det smart med en startpakke

Og når du vælger at starte op med en e cigaret startpakke, er du godt på vej. Den indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge, lige fra e cigaret og brænder til væske og andet udstyr.

Så hvad venter du på?