plankebord

Sådan vælger du det rette plankebord

Inspiration

Mangler du et nyt bord til dit hjem? Måske er et plankebord det, du går og mangler. Disse borde er nemlig super flotte og moderne, og de vil bestemt kunne passe ind i dit hjem, uanset hvilken stil du har i dit hjem. Sådan et bord kan bruges i mange forskellige rum; hvilket et af dine værelser kunne bruge et plankebord?

Plankeborde er flotte

Plankeborde er borde, som er lavet af planker; navnet forklarer bogstavelig talt det hele. Det, der kan gøre sådan et bord helt speciel, er den træsort, som plankerne er lavet af. På den måde kan du finde et bord i den træsort, der passer ind i dit hjem. Der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, og dermed også mange fine farver. Desuden er der også meget at vælge imellem, når det kommer til bordben. Nogle kan godt lide et bord i solidt træ med bordben, der også er af træ, mens andre foretrækker en blanding af materialer med bordben i metal.

plankebord

Til spisestuen

Et plankebord egner sig helt perfekt til spisestuen. Det er nemlig et helt perfekt spisebord, som vil passe super fint ind i rummet. Det kan godt give et rustikt udtryk, og det er både moderne og flot. Du kan sagtens finde et bord i den rette højde, så den passer i størrelsen med dine spisestole. Hvis du har spisestole af træ, kan du måske finde et bord af den samme træsort, så det bliver et perfekt match. Du kan selvfølgelig også vælge at investere i nye spisestole, når du også køber et nyt spisebord. Måske kan du endda finde et sæt?

Til kontoret

Du kan faktisk også bruge et plankebord som skrivebord i dit hjemmekontor. Det er nemlig ikke alle plankeborde, der er så brede, at de skal bruges som spiseborde. Nogle af bordene er smalle, så de egner sig bedre som skriveborde. Der er plads til en computer på bordet, samt pairer, kuglepinde, bordlamper og hvad end ellers, du har brug for. Nogle af disse skriveborde kommer også med skuffer for ekstra opbevaring, og nogle kommer også med tastaturudtræk, så der er ekstra plads på bordet.

Som sengeborde

Måske leder du ikke efter et spisebord eller et skrivebord, men i stedet for et par sengeborde? Det er nemlig også muligt at få plankeborde i form af sengeborde. Her vil de selvfølgelig være mindre, men stadig lige så flotte at se på. De kommer i forskellige højder, så du kan finde et sengebord, der passer til din sengs højde. Det skal jo gerne kunne passe, så du blot kan række hånden ud og nå tingene på bordet, uden at skulle strække din arm for meget.

Det perfekte bord til dig

Hvad for et slags bord har du brug for? Uanset hvilket bord du mangler, kan et plankebord opfylde den rolle. Det er flot, det er simpelt, og det kommer i mange forskellige varianter, så du kan finde et bord, det falder i din smag. Det perfekte bord er derude et sted!