Padelbat

Gode sommeraktiviteter der holder dig i form

Nyheder

Det er skønt, når sommeren melder sin ankomst. Det gode vejr kalder ofte på udendørs aktiviteter, og det er skønt at være aktiv både hjemme i haven, ved stranden eller på diverse boldbaner. Hvis du mangler lidt inspiration til at komme i gang med sommermotionen, kan du få lidt gode ideer her.

Padeltennis

Somme tider går man lidt i stå med at dyrke motion hen over vinteren. Det kolde vejr er ikke altid indbydende til at være aktiv udenfor, og går det først ned ad bakke med at holde formen, kan det være svært at komme i gang igen.

Dog er der hjælp at hente. Når foråret melder sig, og vejret bliver bedre, er det langt mere motiverende at dyrke motion udenfor. Prøv for eksempel padeltennis, som er en sport, der kun er blevet mere populær hen over de sidste år.

For at komme i gang med padeltennis skal du først og fremmest bruge et padelbat. Der findes mange forskellige padelbats, og de ligger også i forskellige prislejer. Det er fint at orientere sig i udvalget, inden du køber et padelbat. Hvis du for eksempel ikke har spillet før og gerne vil prøve sporten af, er det fint ikke at investere i det dyreste padelbat til en start. Find dit næste padelbat her, hvor der er et stort udvalg, du kan orientere dig i.

Tennis

Den klassiske sport tennis er altid et hit, uanset hvilken årstid det er, men det uden tvivl sjovest at spille på udendørsbaner i det gode vejr, så er du ikke kommet i gang endnu, er det bare med at snøre skoene og komme afsted. Måske kender du nogle, du kan lokke med ud at spille. Ofte skal man leje baner, men det plejer at være en overkommelig pris. Vær opmærksom på, om man også kan lege ketcher og bolde på stedet, eller om man skal have det med hjemmefra.

Golf

Er du ikke til padeltennis, men måske til et spil, der er mere roligt, kan du overveje, om du skal prøve at spille golf. Det er et spil der kræver meget præcision, og man skal øve sig på teknikken. Golf er især en god sport, når det er sommer, for man går langt, og man er meget udenfor, og det er med at nyde solen, når den er fremme.

Løb eller gå en tur

Er du slet ikke til boldspil, er der heldigvis også mulighed for at lave mange andre ting – deriblandt at gå eller løbe en tur. Det kan være ganske meditativt at gå eller løbe i naturen og lytte til fuglefløjt og nyde solens stråler, eller måske er du typen, der gerne vil høre musik eller en podcast på turen.

Yoga

Hvis du ikke har prøvet yoga endnu, er det måske på tide at gøre det. Yoga kan selvfølgelig også dyrkes året rundt indenfor, når det er koldt, men det er helt ideelt at dyrke om sommeren, hvor man kan være ude i det gode vejr. At dyrke yoga i haven midt i solens stråler og med fuglefløjt i baggrunden er helt optimalt.