Lip liner er et vigtigt redskab hvis du lægger makeup

Nyheder

Den kan få matte læbestifter til at virke mere fløjlsagtige, forlænge levetiden for flydende eller cremefarvede læbestifter og forhindre, at huden gnides af omkring læberne og dermed ødelægger makeuppen. Køb en god liper liner.

Hvad er lip liner?

Lip liner er en blyant, der bruges til at definere eller omforme læbernes konturer og til at skabe og blande farver med læbestifter. Brug lip liner, hvis du ønsker at bevare dit perfekte matte læbe-look.

Hvordan kan lip liner bruges?

Lip liner kan bruges på tre forskellige måder: – Du kan bruge den til at skabe en kontur, så din læbestift passer bedre ind i læbestiften, og du undgår, at læbestiften slides af. Den kan også bruges til at udfylde tynde læber, skjule rynker eller give læberne fylde. For at gøre dette skal du påføre et let lag læbepenne over hele læberne og derefter bruge din læbestift. Du vil have meget større succes med at matche farverne med dine læbestifter, hvis du bruger læbestift først. Til sidst kan du give en illusion af fyldigere læber ved at påføre to lag af en matchende farve, før du påfører læbestift ovenpå over hele læbeområdet. Hvis du ønsker at gøre et statement uden at gå over gevind, skal du vælge en mørkere nude- eller brunfarvet nudefarve i stedet for sort som læbeforing. – Brug en læbepenne i samme farve som din læbestift, og tegn en kontur af dine læber for at give dem et fyldigere udseende. Dette er en fantastisk teknik til enhver lejlighed og kan bruges med eller uden læbestift på læberne.

Derfor bruger man makeup

Der er mange fordele ved at bruge makeup. For det første kan det få dig til at se mere attraktiv ud. Det kan også være med til at dække fejl og få dig til at se yngre ud. Derudover kan brugen af makeup hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker og stærk. Og du kan vælge den farve eller nuance, der får dig til at føle dig smuk, og det er det bedste ved det! Dit ansigt er dit eget personlige lærred og du er kunstneren samtidig med at du er kunstværket. Det kan være lige så vigtigt at fjerne din makeup som at lægge den på.

Her er et par tips til, hvordan du fjerner al din makeup:

– Start med at fjerne din øjenmakeup. Brug en mild øjenmakeupfjerner og en vatrondel eller en vatrondel til at fjerne al din øjenmakeup. Pas på, at du ikke får removeren i øjnene.

– Brug derefter en mild ansigtsvask til at vaske dit ansigt. Undgå at bruge skrappe sæber, der kan udtørre din hud. Det vil ødelægge mere end det vil gavne.

– Brug en fugtighedscreme, efter du har vasket dit ansigt. Det vil hjælpe med at holde din hud fugtet. Makeup kan være hårdt for din hud hvis ikke du passer på den

– Til sidst skal du bruge en læbepomade for at holde dine læber fugtige. Mange bruger en fed læbepomade til dette. Du kan også med fordel bruge sådan en om vinteren for at holde dine læber friske og kysseklare.