Hold jeres ferie eller overnat på den skønne Camping Silkeborg

Nyheder

Kender du ikke til camping livet, så skulle du overveje at få prøvet denne ferieform af. Midt i den skønneste natur tæt på Silkeborgs søerne.

Camping er en utrolig populær ferieform

Camping er en sjov ferieform, for det er et hus på hjul og er utroligt populært blandt danskerne. Men Camping Silkeborg giver også mulighed for ferie i egen lejet træhytte. Så har I som familie ikke egen camping, så er der stadig mulighed for at holde jeres ferie på den skønne Bryrupcamping.dk.

Hvad kan Camping Silkeborg tilbyde

For det første er i tæt ved vand. Her kan slappes af og bades. Dertil findes der en masse attraktive tilbud, som kan kombineres med ude- og campinglivet. Oveni er Camping Silkeborg green certificeret med tanke på børnenes fremtid. I får dertil mulighed for at padle, sejle i kano eller kajak på den smukke Gudenå. Men der er også mulighed for friskfanget fiskeri, som kan bidrage til familiens spændende kulinariske oplevelser over grill.

Skønt børnested

Har I børn er Camping Silkeborg oplagt at ferierer sammen med sine børn. Oftest finder børnene sammen ved stedets pool og får glæde af hinanden. Her leges der i poolen, men de finder også sammen i andre lege bl.a. på stedets attraktive legeplads. De større børn finder også gerne hinanden og hænger ud sammen bl.a. ved badebroen.

Udflugter fra Camping Silkeborg

Det er nemt at komme rundt og se andre seværdigheder i det skønne Jylland fra Camping Silkeborg. Så er der ting I som familie endnu ikke har set eller steder I endnu ikke har besøgt, så er det oplagt at planlægge nogle familieture ind i jeres ferie program. Legoland, Djurs Sommerland og Givskud Zoo ligger blandt andet tæt på, som jeres børn helt sikkert vil elske at besøge.

Med i prisen

Ud over at Camping Silkeborg kan tilbyde jer en dejlig ferie eller bare en overnatning på vores skønne campingplads, har vi som særlige kundefordele valgt, at vores priser hvis du bor i en udlejningsenhed, at el, bad og slutrengøring er inklusiv i vores priser. For alle gæster er der gratis adgang til stedets opvarmede udendørs badeland.

Ferie er nærvær for hele familien

Som familie er det altid dejligt at holde ferie sammen. Her gives ekstra tid til at være sammen og få nogle skønne oplevelser sammen. Dertil er det minder, som man vil kunne kigge tilbage på, når hverdagene igen indtræder efter endt ferie. Har i små og store børn, så inddrag dem gerne i jeres ferieplaner. På den måde kommer alles ønsker i spil og heraf lærer børnene også af tage hensyn til øvrige familiemedlemmers behov.

Forskellige behov

Det kan være givtigt for alle i familien, at have nogle fritimer for sig selv trods ferie. Heraf får man selv koblet af samtidig med, at den øvrige familie implicit drager omsorg for en. For vi er som personer forskellige. Dertil kan nogle familiemedlemmer også have hektiske hverdage, hvilket fordrer man behøver at slappe mere af.