halloween costume

Gør din næste fest unik med tema og kostumer

Nyheder

Fester skal gerne være hyggelige, sjove og skabe en dejlig samt positiv stemning blandt alle gæster. Nogle begivenheder er dog lettere at pifte op end andre. De traditionelle begivenheder som barnedåb, konfirmation og bryllup har nogle faste rammer, som nogle gange kan gøre festerne en smule ensformige og traditionelle. Men hvem siger, at det skal være sådan? Med få midler kan man pifte festen op og gøre den langt mere unik og uforglemmelig. 

Temafesten med kostumet i fokus 

En af de helt store elementer i en temafest er kostumet. Ved at have et tema til en fest, kan der i invitationerne stå, hvad dresscode til kostumer skal være. Ofte forbinder man kostumer til temafester med fjol og en masse farver og tosset temaer. Men sådan behøves det jo absolut ikke at være. Et tema til et bryllup kunne f.eks. være glitter. Man kan finde inspiration på partybutikken, hvis man vil køre temaet helt ud.  Her skulle der i invitationen stå, at dresscode var glitter og glimmer. Det vil både være smukt til festen og blot understøtte den gode stemning. Dertil ses ofte et dansegulv til et bryllup, hvor temaet passer perfekt ind. Man kan få anskaffet sig en diskokugle, og gæsternes tøj og kostumer vil reflektere flot på dansegulvet. Dertil er temaet heller ikke krævende i kostumer, da man blot kan nøjes med et glitrende tilbehør eller måske nogle sko eller en trøje med glimmer på. Som mand kan man måske putte glimmer på et par sokker eller købe et glitrende slips. I invitationen kan der medføres lidt glimmer i kuverten, og til festen kan der pyntes op med balloner med glimmer i. 

Temafest ud fra ens egne interesser 

Skal man snart holde konfirmation, men ønsker at gøre med ud af det, vil et tema her være oplagt. Det kan være, at man går rigtig meget op i en sportsgren eller er super glad for et bestemt band. Lad os tage fodbold som eksempel. Det kan være, at der skal dækkes op med fodboldservietter, balloner og måske bordpynten skal forestille en fodboldbane. Dresscode kan i invitation være fodbold, men det kan jo gøres på mange måder, hvis man vil tænke ud af boksen. Man kan jo både være fodboldspiller eller fodboldfan i form af kostume. Hvis man vil gøre det ekstra interessant, kan der i invitationen stå en rolle indenfor fodboldtemaet. Det kan være, at man skal finde et kostume som dommer, en bestemt fodboldspiller eller træneren. 

Den klassiske temafest 

Der behøves ikke være en speciel begivenhed for at køre et tema. Det kan blot være en almindelig fest, som man ønsker at pifte op. Her er det også okay at gå med lidt mere modige samt skøre temaer. Det kan være, at man holder en Hollywood fest, et casino tema eller måske en Hawaii fest. Det er kun fantasien som sætter grænserne. Det vigtigste ved en temafest er blot, at jo mere man selv gør ud af den, jo mere engageret bliver gæsterne også i temaet. Man kan pynte op, klæde sig ud i kostumer og arrangere lege relateret til temaet. Så kan det kun blive en unik og uforglemmelig fest.