fotokunst

Fotokunst giver så meget mere til dine vægge

Nyheder

Har du fotokunst på dine vægge viser du, at du har overskud, og er bevidst om hvilke signaler du sender med indretningen af dit hjem.

Hvad gør fotokunst?

At have fotokunst, som du selv har udvalgt, hængende på dine vægge gør meget mere end blot det at have noget flot at kigge på. Det sender også nogle signaler til dem, der besøger dig hjem om din bevidsthed om god stil og god smag. Fotokunst er oftest super elegant og viser bare overskud og stil.

Motiver

Der er selvfølgelig rigtig mange muligheder, når du skal vælge hvilken slags fotokunst, du vil have på dine vægge. En mulighed er naturfoto, og at få lavet dem i sort/hvid. Det kan give en helt speciel effekt med eksempelvis et efterårstræ, en bro i en stille sø og måske med tåge. Eller hvad med nogle motiver fra en vindblæst strand, dramatiske skyer eller flotte motiver fra is og sne på en kold vinterdag. Mulighederne er uendelige i den danske natur. Du kan blive inspireret via https://foto-factory.dk/fotokunst/, hvor mulighederne er rigtig mange.

fotokunst

Få noget unikt

En af de rigtig gode muligheder med fotokunst er at du kan gøre dine vægge helt unikke. Altså finde frem til foto som ingen andre bruger. I princippet kan det være dine egne foto, men det kan selvfølgelig også motiver du køber dig til, men som du sørger for at ingen andre kan benytte. Dermed er dit hjem sikret sit helt eget særpræg.

Dibond

En ting er at du har udvalgt noget fotokunst til dine vægge. Noget andet er at det gør sig godt, der hvor det hænger. Det kan det lettere gøre med den rette indramning af billedet. En specielt måde at gøre det på er diband. En teknik der giver en imponerende dybde og ekstra skarphed. Det er en metode der benyttes af førende gallerier og museer i hele verden. Er specielt perfekt til større fotografier, hvor der gerne skal være en ekstra finish. Diband kan gøres med eller uden egeramme afhængig af om du ønsker et minimalistisk look eller det mere traditionelle.

Stoftryk er også en mulighed

En anden mulighed for at få dit valgte fotokunst til at se godt ud på væggen er at få dem lavet med ægte lærredstryk. Med et glatvævede stof får foto en struktur, der giver nyt liv. Med stof undgår du de ofte irriterende refleksioner og fotoet får en sanselighed. Når du vælger lærredstof bliver det omhyggeligt spændt op på en blindramme af træ, der er bygget specielt til lejligheden. Desuden er det bare super modstandsdygtigt over diverse slag og slid.

Kun fantasien sætter grænser

Men i princippet kan du vælge lige præcis det motiv du drømmer om og den måde at få det trykt på, som du mener er den bedste løsning. Der er ingen grænser andet end din fantasi, og du kan forvandle dit hjem til et galleri ved at samle på fotokunst og få det hængt op og evt. løbende udskiftet, og dermed også opnå dynamik på dine vægge.